Handelsbetingelser

 1. 1. Generelt

Handelsbetingelserne beskriver de vilkår, der er gældende for brugen af solpizza-viborg.dk

Som bruger af solpizza-viborg.dk erklærer du:

 • at du er 18 år gammel
 • at du har gennemlæst handelsbetingelserne omhyggeligt
 • at du er indforstået med at være bundet af handelsbetingelserne
 • at du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler

Sol Pizza & Grill forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Som bruger af solpizza-viborg.dk, er det dit eget ansvar at holde dig ajour med de gældende handelsvilkår.


 1. 2. Bestilling

Ved afgivelse af en ordre på solpizza-viborg.dk sendes ordren til Sol Pizza & Grill, der godkender ordren inden ordren sættes i produktion. Henvendelser vedrørende en allerede godkendt ordre bedes ske pr. telefon til Sol Pizza & Grill.


 1. 3. Betaling

Alle priser på solpizza-viborg.dk er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

På solpizza-viborg.dk kan du anvende følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Beløbet for din ordre trækkes når ordren er bekræftet af Sol Pizza & Grill. Beløbet, der trækkes, har du godkendt i forbindelse med afgivelse af din ordre.


 1. 4. Levering

Ved bestilling af takeaway på solpizza-viborg.dk, kan du vælge at få din bestilling leveret. Leveringen foretages af Sol Pizza & Grill.


 1. 5. Fortrydelsesret

En ordre produceres umiddelbart i forlængelse af ordrebekræftelsen og anses derfor som værende påbegyndt, samtidig med bekræftelse af ordren. I henhold til forbrugeraftaleloven er der derfor ikke fortrydelsesret på en ordre, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af ordren.


 1. 6. Reklamationer

Ved modtagelse af ordren skal du kontrollere, at ordren er leveret i henhold til bestillingen. Reklamation skal altid ske til Sol Pizza & Grill straks ved modtagelse af ordren.


 1. 7. Misbrug

Ved misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder Sol Pizza & Grill sig ret til at annullere en afgivet ordre uden varsel. I tilfælde af kriminelle forhold, vil Sol Pizza & Grill altid foretage en politianmeldelse. Sol Pizza & Grill forbeholder sig retten til at udelukke brugere, der har misbrugt hjemmesiden.


 1. 8. Sikkerhed

Sol Pizza & Grill er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Vores persondatapolitik kan læses her.

Betaling på solpizza-viborg.dk sker via en sikker forbindelse (https). Kortoplysningerne krypteres (SSL) og kan ikke læses af andre end indløseren. Sol Pizza & Grill eller tredjepart har ikke adgang til kortoplysningerne.


 1. 9. Ansvarsfraskrivelse

Sol Pizza & Grill garanterer ikke at oplysninger på hjemmesiden til enhver tid er korrekte, fuldstændige og opdaterede.

Sol Pizza & Grill er ikke ansvarlig for misbrug af brugernavne og adgangskoder, med mindre Sol Pizza & Grill har handlet uagtsomt i opbevaring af disse eller videregivet disse til tredjemand.

Sol Pizza & Grill fraskriver sig ethvert ansvar for driftstab, tabt fortjeneste og andre såvel direkte som indirekte tab, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Et eventuelt erstatningskrav rettet mod Sol Pizza & Grill vil blive opgjort i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler.


 1. 10. Lovvalg og værneting

Handelsbetingelserne er underlagt dansk ret. Enhver uoverensstemmelse i forbindelse med handelsbetingelserne er underlagt de danske domstole.


Handelsbetingelser v1.1 - Gældende fra 1. februar 2016

 Handelsbetingelser | Persondatapolitik | CookiepolitikDankortVisaVisa electronMastercardMaestro